Klantenservice

 

Goede service

Schroevengroothandel.nl is uw betrouwbare leverancier van schroeven en toebehoren. Goede bereikbaarheid en een snelle afhandeling vinden wij belangrijk. De meeste zaken kunt u direct regelen op onze website. Uiteraard kunt u ons ook via telefoon, post, of e-mail bereiken. U hoeft nooit lang op antwoord te wachten. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over Schroevengroothandel.nl.

Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Verzendkosten

Bij de schroevengroothandel.nl zijn de verzendkosten binnen Nederland 7,95€. Voor België geldt 9,95€. Binnen Nederland wordt uw bestelling boven de 60€ altijd gratis verzonden. Voor België geldt een minimale besteding van 90€.

Levertijd

Is het artikel voorradig, dan is de levertijd 1-2 werkdagen meestal heeft u het binnen 24 uur in huis. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan bestellen wij het voor u bij een van onze leveranciers. De levertijd ligt dan tussen de 3-5 werkdagen. Het kan voorkomen dat we de verwachte levertijd niet gaan halen. Indien je bestelling een langere levertijd heeft dan vooraf aangegeven, dan laten we dit zo spoedig mogelijk weten via de e-mail of telefoon.

Betaalmethoden

Bij de schroevengroothandel.nl zijn de volgende betaalmogelijkheden.

iDEAL

 

 Ideallogo


U rekent de aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving uw bestelling word zo spoedig mogelijk na de betaling verzonden.

Creditcard

CreditCard
 

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen via creditcard. Wij accepteren creditcards van Mastercard en Visa. Creditcard betalingen zijn bij ons veilig, snel en brengen geen extra kosten met zich mee.

We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als je bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering.

Achteraf betalen

U kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen bij de Schroevengroothandel. Achteraf betalen is gemakkelijk en veilig. U ontvangt binnen 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling een digitale factuur. Vanaf dat moment heeft u nog 14 dagen om te betalen

 

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Via de mail: Info@schroevengroothandel.nl, telefonisch: 0251-700277 of per post: Handelsweg 15, 1851 NX Heiloo

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar schroevengroothandel.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

 

Retourinformatie:

Heeft u een verkeerd product besteld of bevalt een product u niet? Dan kunt u ervoor kiezen om het product te retourneren. De Schroevengroothandel.nl hanteert de volgende regels bij het retourneren van een product.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van dit modelformulier.

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

 

 

Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

 Aan:  

 

Schroevengroothandel.nl

Handelsweg 15

1851 NX te Heiloo

Info@Schroevengroothandel.nl

 

 

-          Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

herroept/herroepen*

 

-          Ontvangen op [datum ontvangst bij producten]

 

-          [Naam consumenten(en)]

 

-          [Adres consument(en)]

 

-          [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.