METAALSCHROEVEN

1-36 van 443

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-36 van 443

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Metaalschroeven zijn in de regel metrische schroeven. Deze beschikken over een metrisch schroefdraad. Ze klemmen dus met een moer. Veelgebruikt in machinebouw of componenten hiervan. Dit in tegenstelling tot parkers of zelftappers die tot de categorie plaatschroeven behoren. Die hebben schroefdraad waarmee ze zichzelf vastzetten (waarbij je dus geen moer nodig hebt).

Metaalschroeven hebben verschillende koppen. Afhankelijk van de afwerking die je zoekt. Een lenskop kun je goed verzinken en geeft meestal een mooiere afwerking. Een cinlinderkop is recht onder de kop waardoor hij niet verzinkt of wegzakt in het materiaal. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld metaal op hout wilt bevestigen.

Daarnaast is het ook belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. RVS metaalschroeven zijn corrosiewerend. Afhankelijk van de omstandigheden kies je voor RVS A2 (corrosiewerend) of RVS A4 (maximaal corrosiewerend in bijvoorbeeld zeer natte of zoute omstandigheden). Voor minder zware indoor omstandigheden kun je kiezen voor verzinkte metaalschroeven.

Uiteraard geldt ook hier vandaag gratis verzonden bij een orderwaarde vanaf 60 euro. Wij helpen je graag indien je een vraag hebt over onze metaalschroeven.

Daarom Schroevengroothandel

 • Altijd de scherpste prijzen
 • Gratis levering vanaf €60.- (BE va. €90.-)
 • 2 jaar garantie
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info iDealpostNLDHL