CHEMISCHE ANKERS

Verfijn resultaten

31 artikel(en)

31 artikel(en)

Chemische ankers worden gebruikt om, de naam zegt het al, te verankeren. Vaak gaat het dan om het vastzetten van draadeinden in bijvoorbeeld beton of steen. Er zijn verschillende soorten chemische ankers voor verschillende toepassingen.

Bij Schroevengroothandel.nl hebben we onder andere ankerstangen, injectiemortel en injectiehulzen. Ankerstangen gebruik je in combinatie met injeciemortel. Bij de montage draai je de ankerstang in het boorgat waar de injectiemortel al inzit. Hierdoor wordt de mortelmassa geactiveerd. Ideaal voor bevestiging van bijvoorbeeld machines, staalconstructies of steunpoten binnen.

Injectiehulzen zijn chemische verankering die vooral worden gebruikt voor metselwerk van geperforeerde baksteen. De hulzen zorgen voor een optimale verbinding in geperforeerde steen.

Ook zijn er chemisch anker capsules. Deze worden vooral gebruikt voor gescheurd beton zonder boorgatreiniging. Ook een zeer stevige vorm van verankering die makkelijk te verwerken is op plekken waar je moeilijk bij kunt komen. Mocht je wel het boorgat eerst willen reinigen dan dan kun je een betonborstel aanschaffen waarmee je het boorgat kun schoonmaken.

Kortom, chemische verankering maakt het klusleven een stuk aangenamer. Chemische ankers worden ook vaak gebruikt in combinatie met draadeinden. Mocht je advies willen of vragen hebben rondom chemische verankering neem contact met ons op en we helpen je graag.

Daarom Schroevengroothandel

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Gratis levering vanaf €60.- (BE va. €90.-)
  • 2 jaar garantie
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info iDealpostNLDHL