Over Schroevengroothandel.nl

  • Gratis verzending in Nederland vanaf 60€
  • Snelle levering van uw bestelling
  • Scherpe prijzen door eigen import
  • Voor particuliere en zakelijke klant

Schroevengroothandel.nl
Schroevengroothandel.nl is uw partner op het gebied van schroeven, bevestigingsmaterialen en overige benodigdheden. Wij leveren topmerken schroeven in alle maten tegen zeer scherpe prijzen. Vaak tientallen procenten goedkoper dan in de bouwmarkt.

U vindt in deze webshop ons ruime assortiment. Mocht u vragen hebben over onze producten of speciale wensen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op en wij helpen u graag. Wij leveren zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren.

Online technische groothandel

Schroevengroothandel.nl is een technische groothandel met een zeer ruim assortiment met een sterke vertegenwoordiging in gevestigde merken zoals Spax, Fischer, Wera enz. Met onze webshop en magazijn in Heiloo bedienen we heel Nederland en België.

De klanten van Schroevengroothandel.nl

Wij leveren aan de professionele en de particuliere gebruiker. Dit kunnen zijn  constructiebedrijven, installatiebedrijven, timmermansbedrijven, productiebedrijven, diverse dealers en wederverkopers. Maar ook de particuliere consument is van harte welkom!

Waarom Schroevengroothandel?

Het prijsverschil met traditionele bouwmarkten is vaak doorslaggevend , onze klanten bestellen bij ons omdat wij vaak voordeliger zijn dan andere webshops of fysieke technische groothandels en bouwmarkten. Daarnaast is het assortiment schroeven van Schroevengroothandel.nl erg ruim. Als laatste kunnen wij vaak snel producten leveren die anders bijna nergens verkrijgbaar zijn.

Vakmanschap is troef
Als u bij ons bestelt of wilt bestellen, dan ervaart u ons vakmanschap. We kennen al onze producten door en door, en adviseren u graag. Heeft u een vraag, of kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Schroevengroothandel.nl.  Al uw kwaliteitsschroeven tegen de laagste prijs!

Het schroevengroothandel.nl team