Woodies

Woodies Schroeven

Woodies® Ultimate schroeven een begrip op de Nederlandse markt. Woodies schroeven zijn zowel voor de particulieren als voor de professionele gebruikers de perfecte schroef voor het mooiste resultaat. De Woodies® Ultimate schroeven zijn voorzien van freesribben, een extra diepe Torx indruk, snijpunt en schachtribben. Dankzij de snijpunt is voorboren niet meer nodig.

Diepe Torx-indruk
Voor extra grip tijdens het schroeven.

Schachtribben en schroefdraad
Hierdoor draait de schroef sneller en makkelijker. Door minder weerstand kunt u langer doen met uw accuboormachine en ontstaan er minder snel beschadigingen aan het hout.

Freesribben onder de kop
Dit zorgt ervoor dat de Woodies schroef beter verzinkt.

Speciale punt
De speciale punt van Woodies schroeven grijpt beter in het hout. Dit maakt voorboren overbodig. Ook wordt de kans op splijten verkleind.

Uiteraard zijn Woodies schroeven voorzien van alle keurmerken zoals CE en SHR. Daarnaast zijn de Woodies Ultimates Chroom 6 vrij, wat natuurlijk goed voor het milieu is. Tot slot wordt elk doosje Woodies Ultimate schroeven geleverd met een GRATIS bitje.

Ruim aanbod Woodies Schroeven bij Schroevengroothandel
Woodies heeft een ruim aanbod van verschillende schroeven die allemaal te krijgen zijn bij de Schroevengroothandel.nl. De tellerkopschroeven (ook wel houtconstructieschroef of schotelkopschroef genoemd) zijn zeer geschikt voor zwaardere houtconstructies voor verschillende houtsoorten. Het mooie is dat je bijna nooit hoeft voor te boren. Dit maakt tellerkopschroeven van Woodies een goede vervanger voor houtdraadbouten en slotbouten. Ook vlonderschroeven van Woodies zitten in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar RVS 410 of zwarte potdekselschroeven, het is allemaal verkrijgbaar bij de Schroevengroothandel.nl. Dezelfde dag verzonden en gratis bezorgd boven de 45 euro orderwaarde.