BORGMOEREN

1-36 van 49

  1. 1
  2. 2

1-36 van 49

  1. 1
  2. 2

Borgmoeren

Wanneer je wilt dat een moer niet of nauwelijks lostrilt, dan gebruik je een borgmoer. Een borgmoer is voorzien van een kunststof binnenkant die zich vastzet tijdens het draaien waardoor de moer beter geborgd wordt. Borgmoeren zijn altijd zeskantmoeren. Het nadeel van een borgmoer kan zijn dat de binnenkant, ook wel binnenkraag genoemd, kan beschadigen bij het vast- en losdraaien. Indien deze binnenkant van de borgmoer stuk is, dan kan het zijn dat de moer losraakt. Borgmoeren kunnen dan ook vaak niet hergebruikt worden omdat het binnenwerk dan stuk is. 

In het assortiment hebben we zowel RVS borgmoeren als verzinkte borgmoeren. Gebruik de borgmoeren altijd met metrische bouten. Vooral in de machinebouw worden borgmoeren veel gebruikt wanneer een verbinding echt niet los mag trillen. Aan de hand van de omgeving kies je het meestgeschikte materiaal voor de borgmoer.

Nylon ring

Zoals eerder besproken heeft een borgmoer vaak een nylon ring, ook wel binnenkraag genoemd. Deze zorgt voor een hogere weerstand waardoor de moer veel moeilijker lostrilt. Daarnaast produceren veel fabrikanten hun eigen borgmoeren die aan specifieke wensen en eisen van hun afnemers voldoen en die goed bij hun machines passen.

Bij Schroevengroothandel hebben we een groot aanbod borgmoeren in alle maten en materialen. Vandaag gratis verzonden boven de 60 euro.

Daarom Schroevengroothandel

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Gratis levering vanaf €60.- (BE va. €90.-)
  • 2 jaar garantie
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info iDealpostNLDHL