DOPMOEREN

1-36 van 63

  1. 1
  2. 2

1-36 van 63

  1. 1
  2. 2

Dopmoeren

Dopmoeren zijn zeskantmoeren met een (meestal) ronde dop. Dit is vooral gedaan voor het uiterlijk, hierdoor zien dopmoeren er fraai uit. Daarnaast zijn ze ook veiliger omdat er minder scherpe kanten aan een dopmoer zitten. Er zijn verschillende soorten dopmoeren, zoals rvs dopmoeren, stalen dopmoeren en messing dopmoeren. Daarnaast zijn er ook nog zelfborgende dopmoeren. Deze laatste zijn voorzien van een kunststof binnenkraag waardoor de moer zichzelf borgt en niet makkelijk meer losdraait. Dit is vooral wenselijk wanneer de moer wordt gebruikt in een omgeving die veel trilt (bijvoorbeeld op een machine).

Verschillende soorten dopmoeren

Bij Schroevengroothandel hebben we een groot assortiment dopmoeren. Ronde dopmoeren, lage dopmoeren, rvs dopmoeren, verzinkte dopmoeren en messing dopmoeren. Ook zijn onze dopmoeren op te delen in DIN1587 dopmoeren (ook wel lage dopmoeren genoemd) en DIN917 (ook wel ronde of hoge dopmoeren genoemd). De range van de dopmoeren loopt van M3 tot M24. De RVS dopmoeren zijn geschikt voor zeer agressieve omgevingen waar corrosiegevaar is. RVS A4 is het meest corrosiewerende materiaal, vaak gebruikt in de maritieme wereld.

Wil je niet alleen een fraaie uitstraling maar ook nog wat bevestingen aan je dopmoer? Kijk dan eens bij onze oogmoeren, hier zit een ring aan waaraan je kabels kunt bevestigen.

Daarom Schroevengroothandel

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Gratis levering vanaf €60.- (BE va. €90.-)
  • 2 jaar garantie
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info iDealpostNLDHL