PARKERS

109-144 van 326

 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

109-144 van 326

 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Parkers worden ook wel zelftappers of plaatschroeven genoemd. Ook de naam zelftappende schroef wordt gebruikt. Het betekent allemaal hetzelfde, namelijk een schroef die zichzelf vastzet in plaatstaal. Daarom heeft een parker of plaatschroef een schroefdraad van gehard staal wat helemaal doorloopt tot aan de kop. Je moet een parker wel voorboren. Maar je hoeft hem niet te tappen, omdat de parker zijn eigen schroefdraad tapt. Dat scheelt dus veel tijd bij de verwerking.

Parker schroeven komen met cilinderkop, lenskop of platkop. Afhankelijk van waar je de schroef voor gaat gebruiken, bepaal je welke kop je gebruikt. Een cilinderkop is altijd zichtbaar. Voor een mooie afwerking kies je voor een platkop, die verzinkt in het staal. Een lenskop is een platkop parker met een bolle afwerking. Dit wordt vooral veel gebruikt in de afwerking bij RVS materialen, zoals bijvoorbeeld deurbeslag.

Schroevengroothandel heeft een groot aanbod parkers, variërend in diameter van 2,9mm tot 6,3mm. Uitgevoerd in verschillende materialen zoals RVS, verzinkt en zwart verzinkt.

Heb je het artikel wat je zocht niet kunnen vinden? Geen probleem, dan kan je altijd contact met ons opnemen! Wij zullen dan op zoek gaan naar het artikel en zorgen voor een prijs en levertijd. Of wellicht dat we een vergelijkbaar artikel kunnen aanbieden. Je kan telefonisch contact opnemen met: 0251-700277 of via de mail: info@schroevengroothandel.nl

Daarom Schroevengroothandel

 • Altijd de scherpste prijzen
 • Gratis levering vanaf €60.- (BE va. €90.-)
 • 2 jaar garantie
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info iDealpostNLDHL