DRAADEINDEN

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Zoek je een manier om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden? Draadstangen, ook wel draadankers, draadeinden of draadstukken genoemd bieden hiervoor een perfecte uitkomst. Draadeinden zijn er in verschillende uitvoeringen. De meestegebruikte draadeinden zijn verzinkt, RVS A2, RVS A4 en messing. Gebruik RVS draadeinden wanneer je ze buiten verwerkt en ze corrosiewerend moeten zijn. Messing draadeinden zijn vooral interessant voor decoratief gebruik. Daarnaast heeft messing ook bacteriedodende eigenschappen.

Verzinkte draadeinden zijn prima geschikt voor binnengebruik. Daarbij zijn verzinkte draadeinden onder twee hardheden verdeeld. De hardheid 4.8 is speciaal ontwikkeld voor houtconstructies en de 8.8 hardheid is uitermate geschikt voor staalconstructies. Voor projecten met looizuurhoudende houtsoorten zoals eikenhout wordt draadeind RVS A4 aangeraden, zodat zwarte strepen op het hout worden voorkomen. Naast verzinkte uitvoeringen, biedt de schroevengroothandel.nl ook draadankers aan in messing, RVS A2, RVS A4 en thermisch verzinkt.

Op zoek naar specifieke maten draadeinden? Kijk dan snel op onze draadeinden maatpagina's. Draadeinden m8, draadeinden m10, draadeinden m12, draadeinden m16 en draadeinden m20.

Daarom Schroevengroothandel

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Gratis levering vanaf €60.- (BE va. €90.-)
  • 2 jaar garantie
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info iDealpostNLDHL